Paris: "Papa bracht me acteermicrobe bij"

Paris, de 13-jarige dochter van Michael Jackson, gaat de hoofdrol spelen in een tienerfilm. De acteermicrobe heeft ze geërfd van haar vader, vertelt ze in een interview met Ellen DeGeneres dat donderdag wordt uitgezonden in de VS.

Paris Jackson is te gast in een aflevering van de talkshow van Ellen DeGeneres die donderdag wordt uitgezonden. Ze zegt er dat haar vader haar heeft leren acteren. Hij moedigde haar aan en deed improvisatiespelletjes met haar. Zin om actrice te worden kreeg ze nadat ze "Moonwalker" had gezien, de film met Michael Jackson.

De film waarin Jacksons dochter gaat meespelen, heet "Lundon' bridge and the three kings" en is gebaseerd op een gelijknamig tienerboek. Paris Jackson zal de hoofdrol spelen, terwijl ook talkshowpresentator Larry King een rol krijgt.

Paris Jackson heeft het in het interview niet alleen over haar acteerplannen. Ze spreekt ook over haar jeugd als dochter van een wereldberoemde popster. Dat Michael Jackson het gezicht van zijn kinderen achter een sluier verborg als ze in het openbaar verschenen, deed hij alleen om hun privacy te beschermen, zei Paris. "Op die manier wist niemand wie we waren toen we naar school begonnen te gaan", vertelt ze.