Radiohead brengt 2 "nieuwe" nummers uit

Radiohead brengt binnenkort 2 nieuwe songs uit. Het gaat om nummers die niet op hun laatste cd "The king of limbs" staan, maar die ze wel spelen tijdens live-optredens.

"The daily mail" is een nummer van 3'37" en "Staircase" duurt 4'31". De versies die worden uitgebracht werden opgenomen tijdens hun "From the Basement"-sessies. Ze staan dus wel op de dvd, maar haalden de cd uiteindelijk niet.

Fans kunnen de nummers downloaden via muziekwebsites én ze zullen ook beschikbaar zijn op Deezer.com, dat is de Franse tegenhanger van de muziekdienst Spotify. Deezer rolt zijn diensten momenteel uit in zo'n 200 landen, in ons land gebeurde dat al vorige week.

Radiohead maakte ook bekend dat er volgend voorjaar een tournee komt door Noord-Amerika. Komende zomer komt de Britse band ook naar Europa. Voorlopig zijn er geen concerten in België gepland.