Bart Peeters en Regi wrappen op Ketnet

Ketnet krijgt er tijdens Music For Life een aantal nieuwe wrappers bij. Onder anderen Bart Peeters, Peter Van de Veire, Eva Daeleman en Regi Penxten zullen de programma's op de kinderzender aankondigen.

Ondertussen zal Ketnetwrapster Kristien Maes een fietstocht maken langs de glazen huisen in Leuven, Gent en Antwerpen. Ze gaat op bezoek bij kinderen die iets organiseren voor Music For Life en steekt een handje toe. 's Avonds hoopt ze een bed en een maaltijd te vinden bij mensen thuis.

De kinderen zullen haar tocht kunnen volgen op de website ketnet.be en in de wrap. Op 24 december brengt ze uitgebreid verslag uit van haar avonturen in "Ketnet king size", de live weekendochtendshow van Ketnet.

Ketnet heeft ook een kerstsingle gemaakt samen met Bart Peeters en Ronny Mosuse. Het nummer is niet te koop, maar wil via de bijbehorende videoclip kinderen sensibiliseren en stimuleren om ook hun bijdrage te leveren voor Music For Life. Op 20 december brengen Bart Peeters en de Ketnetwrappers het lied in het Glazen Huis.