Fukushima en Bart De Wever populaire zoektermen

De kernramp in de Japanse stad Fukushima en de N-VA'er Bart De Wever zijn de populairste zoektermen in de categorieën nieuws en politiek van het voorbije jaar van de zoekmachine Google in België.

Google heeft zijn Zeitgeist 2011 voorgesteld, dat is de lijst met de populairste zoektermen van het voorbije jaar van de zoekrobot.

De meest gezochte politici van het voorbije jaar zijn Bart De Wever, Kris Peeters en op een gedeelde derde plaats Didier Reynders en Wouter Beke. De meest voorkomende zoekterm gelinkt aan de actualiteit is de kernramp in Fukushima, gevolgd door de crisis in Griekenland en de overstroming in Thailand.

Pippa Middleton voert de lijst met snelst stijgende personen in 2011 aan. In de categorie food & drinks is de zoekopdracht "Njam tv recepten" de nummer één, en de snelst stijgende zoekterm in de rubriek algemeen is iPhone 5.