Vriend van vermiste Elke Wevers opgepakt

Het parket van Tongeren heeft de vriend van Elke Wevers opgepakt, de vrouw die een jaar geleden verdween toen ze op weg was naar haar werk. De man zit in de cel in Hasselt, maar het parket wil voorlopig niets kwijt.

De 32-jarige Elke Wevers vertrok op 9 december 2010 uit haar flat in Neeroeteren en zou in de buurt worden opgepikt door een collega. Uiteindelijk sms'te ze dat ze zich niet goed voelde en dat ze weer naar huis ging. Daar zou ze echter nooit meer zijn geweest.

De vriend en de familie van Wevers zeiden al die tijd dat ze wellicht ontvoerd was. Vorige week was er nog een fakkeltocht in Neeroeteren omdat ze toen net een jaar vermist was.

Nu is de vriend dus opgepakt. Hij zit in de cel in de gevangenis in Hasselt, maar het parket wil niet kwijt waarom.

Meest gelezen