Word één dag eindredacteur van deredactie.be

Wil je op vrijdag 23 december mee bepalen welk nieuws deze website haalt, dan kun je bieden op onze Music For Life-veiling "Word één dag eindredacteur van deredactie.be". Vandaag kookte onze collega Luc De Roy ook al Libanees For Life.

Heb jij er altijd van gedroomd om een dag door te brengen in het hart van de grootste nieuwsredactie van het land, dan kan dat op vrijdag 23 december, de slotdag van Music For Life. 

Deredactie.be biedt je de mogelijkheid om de briefings bij te wonen, te overleggen met de online-, de tv- en de radiocollega's, te zien hoe het nieuws tot stand komt, maar vooral zelf mee te bepalen wat er op onze website komt. Bieden kan hier.

Intussen zitten ook de onlinecollega's zelf niet stil. Luc De Roy heeft vandaag Libanees gekookt voor de collega's van de nieuwsdienst. Aan wie van het buffet wilde eten, werd een milde gift voor Music For Life gevraagd (zie video).

Er kan ook nog steeds geboden worden op een schilderij van de hand van onlinecollega Judit Verstraete en op het "Dagje langs de geheimen van de Vlaamse Ardennen", met als gids Michaël Torfs en op alle andere veilingen van VRT Nieuws.

Wie eeuwige roem wil verwerven, kan ook bieden op een eenmalige gastrol in Van Dievel Consulting.

De eerste van de VRT Nieuws-veilingen loopt nu zaterdag al af. Wie nieuwsanker Goedele Wachters in zijn of haar winkel wil om cadeautjes te helpen inpakken, weet dus wat te doen.

Freek Brackman wordt glazen nieuwslezer

VRT-nieuwsanker Freek Braeckman is volgende week de vaste nieuwsstem in het Glazen Huis. Hij zal er het radionieuws van 7 en 8 uur lezen en de luisteraars op de hoogte houden van de belangrijkste nieuwtjes van de dag en van de verkeerssituatie. Braeckman doet dat aan de zijde van Siska Schoeters, die het ochtendblok voor haar rekening neemt.