Goedele Wachters pakt voor 1.000 euro lingerie in

Lingeriewinkel Ohlala uit Lendelede heeft 365 euro geboden om nieuwsanker Goedele Wachters geschenkjes te laten inpakken. De lingeriewinkel heeft bovendien dat bedrag nog eens afgerond naar 1.000 euro. Daarmee is de eerste veiling van de VRT-nieuwsredactie afgelopen.

Goedele Wachters bood zich aan om voor de kerstdagen geschenken in te pakken. Dat heeft nu 1.000 euro opgeleverd. Wachters zal vrijdag haar belofte nakomen en twee uur lang in de winkel cadeautjes inpakken. "Geef mij een tafel, papier, lint en plakband, maar vooral een groot hart en véél euro's voor Music For Life en ik pak uw klanten helemaal in", stelde Wachters het.

In totaal lopen 26 veilingen van de VRT-nieuwsredactie. Zo biedt de onlineredactie nog aan om één dag eindredacteur te spelen, wil journaliste Machteld Libert iemand rondleiden in de Leuvense gevangenis of kan je Maïte Piessen een hele ochtend met het kortnieuws volgen.

Alle veilingen van de VRT-nieuwsdienst vind je hier. Je kan nog altijd bieden.