Ongevallen door winterweer in regio Antwerpen

De ijzel heeft vanmorgen in de regio Antwerpen verschillende ongevallen veroorzaakt. Op de N133 tussen Brecht en Wuustwezel raakte een bestuurder zwaargewond. Bij een tweede ongeval honderd meter verder vielen geen gewonden.

De bestuurder van de eerste wagen raakte zwaargewond toen zijn auto tegen een boom terechtkwam. Zo'n honderd meter verder gebeurde iets later een tweede ongeval. Daarbij belandde een terreinwagen in een gracht. Niemand raakte gewond. De weg was een tijdlang afgesloten en de strooidiensten kwamen ter plaatse, maar de weg is intussen opnieuw vrijgegeven.

En ook in Vlimmeren bij Beerse (foto) gebeurde vannacht een ongeval. Een auto reed er door een tuinafsluiting, tegen de gevel van een woning. Het huis moest door de brandweer worden gestut. De bestuurder van de auto sloeg na het ongeval op de vlucht.