Vanavond start allerlaatste editie Music For Life

Vanavond om 19 uur wordt in Leuven de aftrap gegeven van de allerlaatste editie van Music For Life, de solidariteitsactie van Studio Brussel. De 3 presentatoren Siska Schoeters, Sam De Bruyn en Tomas De Soete worden dan opgesloten in het Glazen Huis.

Vanmiddag kunt u vanaf 13 uur al luisteren naar de pre-show die door Otto-Jan Ham gepresenteerd wordt vanuit Hasselt. Hij vertrekt daar om 19 uur met het mobiele Glazen Huis, dat door vrijwilligers zal worden voortgetrokken naar Leuven.

Vanaf 19 uur kunt u alles live volgen via Eén + en via de streaming op www.studiobrussel.be. De start kunt u ook volgen in de videozone van deredactie.be. Ook op Eén is vanaf morgen een flink stuk van Music For Life rechtstreeks te volgen.

Deredactie.be zal uitgebreid aandacht besteden aan Music For Life. Deze allerlaatste editie staat in het teken van de strijd tegen diarree.