"Meest onfortuinlijke of domste persoon ter wereld"

2011 zal niet echt een memorabel jaar worden voor de Britse realityster, zangeres en presentatrice Kelly Osbourne (27). Na een hersenschudding en gebroken voet eerder dit jaar, is Osbourne op hotel uit haar bed gevallen en heeft ze haar linkerhand gebroken.

Osbourne geeft op Twitter zelf toe dat ze vrij onhandig is: "Ik zal wel de meest onfortuinlijke of domste persoon in de wereld zijn." Ze viel gisteren in haar slaap uit bed en brak bij die val haar hand op drie plaatsen. "Het bed in het hotel was zo hoog, ik viel van meer dan een meter hoog. Ik ben linkshandig en dus moet mijn moeder mijn haar kammen en mijn eten snijden, ik voel me weer een baby. Maar mijn moeder vindt dat geweldig", twittert Osbourne nog.

Begin november liep Osbourne ook al een hersenschudding op tijdens een avondje uit in een club in Miami. In juni liep de realityster ook twee weken -zonder het zelf te beseffen- rond met een gebroken voet.

lees ook