Eerst stelen en dan zelf bestolen worden...

Het zal je maar overkomen: je gaat eerst wat "shopliften" om dan op de parking van de winkel tot de vaststelling te komen dat er is ingebroken in je auto. Het overkwam het koppel Eldon en Korin (foto) in Ogden, Utah.

Eldon en Korin werden op de bon geslingerd toen ze de winkel buiten wandelden. Een agent verdacht hen van diefstal en bleek het bij het rechte eind te hebben. Eldon en Korin hadden voor 20 euro aan make-up, batterijen en wattenstaafjes op zak zonder daarvoor te hebben betaald.

De zaak werd geregeld, maar de agent zag het koppel al snel terug toen ze zelf een diefstal wilden aangeven. Eldon en Korin waren op de parking van de winkel tot de constatatie gekomen dat er was ingebroken in hun auto. Het koppel was onder meer een stereoversterker en sigaretten kwijt.

lees ook