Kemps als hoofdredacteur terug naar Knack Weekend

Lene Kemps wordt vanaf 1 januari de nieuwe hoofdredacteur van Knack Weekend. Kemps is 12 jaar hoofdredacteur van Feeling geweest.

Kemps, die communicatie- en literatuurwetenschappen studeerde, begon haar journalistieke loopbaan in 1985 bij "Deze week in Brussel". In 1987 stapte ze over naar De Persgroep waar ze werkte voor de bladen Joepie en Dag Allemaal.

Na een jaar modejournalistiek voor Marie Claire en tekstredactie bij Libelle, werkte ze van 1990 tot 1997 als modejournalist voor Weekend Knack. De twee jaren die daarop volgden, was ze hoofdredacteur. Tessa Vermeiren was toen directeur van de redactie.

In 1999 verliet ze Roularta om hoofdredacteur van Feeling te worden. Na 12 jaar aan het hoofd van dit blad, keert ze terug naar Roularta.

"We zijn ervan overtuigd dat haar uitgesproken ervaring op het gebied van lifestylejournalistiek en management een absolute meerwaarde is voor Knack Weekend", zegt Chantal Lepaige. Knack Weekend maakt samen met Knack Focus deel uit van het Knack pakket.