"Berlusconi's" Ruby bevallen van dochtertje

Karima El Mahroug, beter bekend als Ruby, is gisterochtend bevallen van een dochtertje Sofia Aada. Ruby, nu 19, is de spil van een proces tegen de ex-premier van Italië, Silvio Berlusconi. Berlusconi zou haar betaald hebben voor seksuele diensten toen ze nog minderjarig was.

De vader van het kind Luca Risso heeft het nieuws bekendgemaakt. "Moeder en kind (3,56 kilo) maken het goed", zei hij tegen de Italiaanse media. "Het is onmogelijk mijn geluk te beschrijven", zei hij nog. Risso was de uitbater van twee discotheken in Genua waar Ruby werkte.

Ruby is de spilfiguur in een van de processen tegen ex-premier Berlusconi. Volgens het parket van Milaan heeft hij tussen februari en mei 2010 Ruby een tiental keer betaald voor seksuele diensten, terwijl ze nog minderjarig was. Dat is verboden door de Italiaanse wet. Ruby heeft de beschuldigingen van prostitutie altijd ontkend en zegt dat ze Berlusconi enkel bij "volledig correcte etentjes" zag. Ook Berlusconi ontkent dat hij intiem contact heeft gehad met Ruby.