Gunther D. laat Sam De Bruyn in de steek

Sam De Bruyn heeft afgelopen nacht zijn shift van 2 tot 6 uur bijna volledig alleen moeten presenteren. Normaal gezien zou zijn collega Gunther Desamblanx mee plaatjes komen draaien, maar hij kwam veel te laat opdagen.

De voorbije nachten werd De Bruyn in het Glazen Huis in Leuven al bijgestaan door dj Bobby Ewing en dj 4T4. Afgelopen nacht was het in Gent om 4.30 uur de beurt aan zijn Studio Brussel-collega Gunther D., maar hij kwam pas rond 5.45 uur opdagen. Er werd gesuggereerd dat hij te lang op café gezeten had. Volgens De Bruyn stonden er om 4.30 uur zo'n 200 mensen op hem te wachten. Gunther D. had wel nog 50 euro over voor "Pretty woman" van Roy Orbison. Doorgaans neemt hij op de radio geen blad voor de mond, maar nu was hij opvallend stil.

Siska Schoeters stelde hem als straf voor om 2 dagen in het Glazen Huis te blijven, maar dat zag Desamblanx toch niet zitten. In plaats daarvan riepen De Bruyn en Schoeters het publiek aan het Glazen Huis in Gent op om: "Gunther D. is een hoer" te roepen. Door de vermoeidheid vergiste De Bruyn zich ook en riep hij "Leuven", de stad waar de presentatoren gisteren nog zaten, in plaats van Gent.

De Bruyn: "Horoscoop klopt niet echt vandaag"

Sam De Bruyn, die weegschaal is, heeft op Twitter zijn horoscoop gepost, met de mededeling "Horoscoop klopt niet echt vandaag."

Het is erg rustig op het werk, maar dat betekent niet dat je achterover moet gaan leunen. Maak gebruik van je creativiteit om nieuwe ideeën uit te voeren, dat levert heel wat schouderklopjes op.