Kat Stewie aait en baby Connar slaapt

De Canadees Aaron Grant heeft een YouTube-hitje te pakken, zes maanden nadat hij de video heeft geüpload. Zoals zovele ouders filmde Aaron zijn babyzoontje Connar. Tijdens een huilbui bleek kat Stewie in de buurt en aarzelde geen moment om zijn speelkameraad te troosten.

Op het filmpje is te zien hoe kleine Connar onbedaarlijk begint te huilen. Het laatste dat hij schijnbaar wil is dat zijn vriend, kat Stewie, met hem komt spelen. Maar in plaats daarvan sust Stewie de baby door met zijn pootje te bewegen over het hoofdje van Connar. Er kan ook een likje af.

Na een tijdje raakt Connar gekalmeerd en valt hij rustig in slaap. Op het einde van het filmpje lijkt Stewie ook voldaan naar de camera te kijken. Papa Aaron uploadde de beelden begin september al, maar pas nu blijkt de video met meer dan 200.000 clicks populair.

lees ook