Lichaam van verdwenen student is gevonden

In Sint-Katelijne-Waver, bij Mechelen, is het lichaam van de verdwenen student Yannick Cumps gevonden. Hij was drie weken geleden van zijn hogeschool verdwenen.

Het lichaam van de 22-jarige student is teruggevonden op een terrein op 500-tal meter van de plaats waar hij zijn wagen had achtergelaten. Volgens de eerste vaststellingen van de wetsgeneesheer maakte hij kort na zijn verdwijning een einde aan zijn leven. Dat meldt het parket van Mechelen.

De verdwijning van Cumps deed heel wat stof opwaaien, omdat er gelijkenissen leken te zijn met de eerder in Kortrijk verdwenen student Waldo Van Raemdonck, die uiteindelijk uit het leven bleek gestapt te zijn in Oostenrijk. Ook van Cumps werd aanvankelijk vermoed dat hij -al dan niet voor een wanhoopsdaad- naar het buitenland was getrokken.

Eerdere zoekacties naar Yannick hadden niets opgeleverd.

Wie ook vragen heeft over zelfdoding kan terecht bij de zelfmoordlijn op 02/649 95 55.