Jon Bon Jovi: "Ik ben helemaal niet dood"

De Amerikaanse rockzanger Jon Bon Jovi heeft met een ludieke foto alle geruchten over zijn plotse overlijden ontkracht. Een blogsite meldde maandag het nieuws van de dood van de 49-jarige zanger en dat bericht verspreidde zich als een lopend vuurtje op het internet.

"De hemel lijkt wel heel erg op New Jersey. 19 december 2011", is de boodschap die Jon Bon Jovi zijn fans meegeeft om te ontkrachten dat hij is overleden. De zanger poseerde voor zijn kerstboom om te bewijzen dat alles goed met hem gaat. 

Jon Bon Jovi stond de voorbije zomer nog op het podium van Zeebrugge met zijn band Bon Jovi. De groep brak in het tweede deel van de jaren 80 wereldwijd door met het album "Slippery when wet". De band heeft al meer dan 100 miljoen albums verkocht.

Jon Bon Jovi bouwde ook een succesvolle solocarrière uit en de zanger heeft ook verschillende rollen gespeeld in Hollywoodfilms en tv-series. Vanaf vandaag is hij in de Belgische bioscopen te zien in de ensemblefilm "New year's eve".