Dag eindredacteur levert 1.220 euro voor MFL op

Een gul bod op de veiling "Word één dag eindredacteur van deredactie.be" levert 1.220 euro op voor Music For Life. Zaakvoerder Peter Mathieu loopt morgen een dagje mee op de VRT-nieuwsdienst en mag mee de inhoud van deze nieuwswebsite bepalen.

Er kan intussen ook even nog geboden worden op andere VRT Nieuwsveilingen, waaronder "Een dag met een van onze Journaalcameraploegen op pad", "Schitter in een "Volt"-reclametest" of "Peggy De Meyer en Xavier Taveirne als barman/-vrouw".

Morgenochtend zal Freek Braeckman bij Siska Schoeters de totale opbrengst van alle veilingen van de VRT-nieuwsdienst bekendmaken.

's Avonds is er op Eén om 20.40 uur "De glazen slotshow". Tijdens die show zal het totaalbedrag van de allerlaatste editie van Music For Life bekendgemaakt worden. Milow en The Kids treden tijdens de show nog op op het dak van het Glazen Huis.