De populairste berichten: van nr.30 naar nr.28

2011 was het jaar van de Arabische Lente, van de aardbeving, de tsunami en de daaropvolgende kernramp in Fukushima, maar ook van de ramp op Pukkelpop. Deredactie.be biedt u een geheugensteuntje onder de vorm van verschillende jaaroverzichten. In dit deel bundelen we de meest gelezen berichten van het jaar.

Nr.30 - Onweer richtte schade aan over heel het land

di 23/08/2011 - België wordt getroffen door twee zware onweersgolven. Op verschillende plaatsen is de bliksem ingeslagen en veel steden en gemeenten kampen met wateroverlast. Vooral Vlaams-Brabant en Brussel delen in de waterellende. In Antwerpen blijven de problemen al bij al beperkt.

Lees hier het volledige artikel.

 

Nr.29 - De N-VA heeft "fundamentele" opmerkingen

wo 05/01/2011 - De formatiegesprekken verlopen onder de leiding van koninklijk bemiddelaar Johan Vande Lanotte. Die heeft een nieuwe compromisnota op tafel gelegd, maar voor N-VA voldoet die niet. Eerder had CD&V al de tekst van Vande Lanotte verworpen.

Lees hier het volledige artikel.

 

Nr.28 - "Hij heeft haar besprongen, zo zei ze dat"

ma 15/05/2011 - Tristane Banon, een Franse journaliste en schrijfster, overweegt om een klacht in te dienen tegen Dominique Strauss-Kahn, op dat moment nog topman van het IMF. Banons moeder zegt dat er over de feiten geen twijfel kan bestaan, en getuigt over wat Banon haar vertelde. “Haar jeans was gescheurd. Ze was haar hak kwijt.”

Lees hier het volledige artikel.