Politie klist man die song van Madonna lekte

De Spaanse politie heeft een man gearresteerd voor het lekken van een nummer van Madonna. "Give me all your love" wordt eind januari uitgebracht, maar een demo van de song verscheen vorige maand al op het internet.

Madonna reageerde eerder deze maand woedend op het lek van haar nieuwe single "Give me all your love" en diende een klacht in. Er werd een onderzoek opgestart naar de herkomst van het lek en er werd ontdekt dat de song door een surfer in Spanje is geupload.

De 31-jarige fan die het nummer heeft verspreid, werd vandaag gearresteerd in Zaragoza en mocht na verhoor weer vertrekken. De Spaanse justitie moet nu uitmaken of de man vervolgd wordt.

"Give me all your love" is de eerste single van het nieuwe album van Madonna. De laatste cd van Madonna verscheen in 2008. Het nieuwe album zal uitgebracht worden bij Interscope Records.