Arno en John Terra in De Eregalerij van Radio 2

Radio 2 en Sabam zetten de Vlaamse artiesten Arno en John Terra op donderdag 2 februari in de bloemetjes. Ze worden opgenomen in De Eregalerij van Radio 2 voor hun "leven vol muziek".

De Eregalerij van Radio 2 en Sabam is een vaste waarde geworden in de agenda van Vlaamse artiesten en componisten. het event wordt begin volgend jaar voor de twaalfde keer georganiseerd.

Arno is bekend van de groepen Tjens Couter, TC Matic en Charles et les Lulus. Sinds midden de jaren 80 bouwde hij een succesvolle solocarrière uit.

John Terra (foto) scoorde in de jaren 70 en 80 hoog in de Vlaamse hitlijsten. Nadien bleef hij actief in de muziekwereld als componist en producer voor artiesten als Helmut Lotti, Yasmine, Christoff, Lisa Del Bo en Vanessa Chinitor. Sinds kort treedt hij opnieuw op het voorplan aan de zjide van Patrick Riguelle met de voorstelling "Songs from the Brill Building".

Het gala van De Eregalerij vindt op 2 februari plaats in het Casino van Oostende. De show wordt op zondag 5 februari uitgezonden op Radio 2. Vorig jaar werden Willy Sommers en Raymond van het Groenewoud opgenomen in De Eregalerij van Radio 2.