De populairste berichten: van nr.27 naar nr.25

2011 was het jaar van de Arabische Lente, van de aardbeving, de tsunami en de daaropvolgende kernramp in Fukushima, maar ook van de ramp op Pukkelpop. Deredactie.be biedt u een geheugensteuntje onder de vorm van verschillende jaaroverzichten. In dit deel bundelen we de meest gelezen berichten van het jaar.

Nr.27 - "Smakeloos, verachtelijk en obsceen programma"

25/01/2011 - Wanneer in Italië een programma wordt uitgezonden over het prostitutieonderzoek dat tegen de Italiaanse premier Silvio Berlusconi loopt, belt de premier zelf in tijdens het programma. Berlusconi noemt de uitzending onder meer “smakeloos, verachtelijk en obsceen.” Zijn interventie is live te horen door alle tv-kijkers.

Lees hier het volledige artikel.

Nr.26 - Wat is EHEC en hoe bescherm ik me?

do 02/06/2011 - Europa maakt plots kennis met een nieuw angstwekkend fenomeen: de EHEC-bacterie. In Duitsland zijn er al verschillende mensen aan gestorven. Het blijft zoeken naar de precieze oorzaak, maar intussen zijn er wel enkele dingen die we moeten weten en die we kunnen doen ter preventie.

Lees hier het volledige artikel.

Nr.25 - "Dit is een zotternij van Alexander De Croo"

ma 21/11/2011 - De formatiegesprekken blijven maar aanslepen. Formateur Elio Di Rupo schaafde zijn informateurstekst nog wat bij op vraag van de liberalen, maar blijkbaar is het nog niet voldoende voor Open VLD-voorzitter Alexander De Croo, die meer besparingen en minder belastingen eist. De andere onderhandelaars zijn vrij scherp voor De Croo na zijn afwijzing.

Lees hier het volledige artikel.