Fleur je "out of office" op met poëzie

Wie straks zijn out of office nog moet instellen, kan daar een origineel tintje aan geven door de out of office-poetry van Stichting Lezen te gebruiken. Enkele dichters hebben een uniek gedicht geschreven. De campagne is een promotiemiddel voor Gedichtendag 2012.

Vier Nederlandstalige dichters - Joke van Leeuwen, Stijn Vranken, Lies Van Gasse en Ester Naomi Perquin - hebben elk een uniek gedicht geschreven. Ook van Joe Roxy (foto, personage uit "Het leugenpaleis" en "Het peulengaleis" ) wordt er nog een gedicht verwacht.

Wie de gedichten wil gebruiken, kan ze hier gratis downloaden. Met de poëtische afwezigheidsberichten wil Stichting Lezen de volgende Gedichtendag in de kijker zetten. Die vindt plaats op donderdag 26 januari en heeft als thema "Stroom".

Out of office poetry van Joke van Leeuwen

Mijn stoel is leeg, de deur is dicht
en ik ben even uit het zicht
maar als er dingen zijn die dringen
stuur deze blijver een bericht:
(mailadres collega)