De populairste berichten: van nr.24 naar nr.22

2011 was het jaar van de Arabische Lente, van de aardbeving, de tsunami en de daaropvolgende kernramp in Fukushima, maar ook van de ramp op Pukkelpop. Deredactie.be biedt u een geheugensteuntje onder de vorm van verschillende jaaroverzichten. In dit deel bundelen we de meest gelezen berichten van het jaar.

Nr.24 - Dronken student kruipt in verkeerde bed

za 03/07/2011 - In Leuven kruipt een 23-jarige student na een nachtje stappen per ongeluk in het verkeerde bed. De jongeman was op een zaterdagnacht teruggekeerd naar het verkeerde studentenhuis. Hij kruipt in bed bij een 22-jarige studente, die prompt haar kotgenoten alarmeert.

Lees hier het volledige artikel.

 

Nr.23 - "Land bestaat bij gratie tweetalige Vlamingen"

di 31/05/2011 - N-VA-voorzitter Bart De Wever reageert op een uitspraak van zijn partijgenoot Vic Van Aelst, die scherp had uitgehaald naar de Franstaligen. Van Aelst had onder meer gezegd dat “de Vlamingen zich al 180 jaar laten pluimen” en beschuldigt hen van een meerderwaardigheidsgevoel. De Wever zegt in een reactie dat er veel waarheden zitten in de kern van het betoog van Van Aelst.

Lees hier het volledige artikel.

Nr.22 - Leterme ontkent sms-berichten in Story

21/06/2011 - Het weekblad Story publiceerde een aantal sms-berichten die volgens hen afkomstig zijn van premier Yves Leterme. Uit die berichten moet blijken dat hij een minnares had, die hij bovendien aan een job zou hebben geholpen bij de overheid. Het verhaal zal Letermes functioneren als afscheidnemend premier uiteindelijk niet schaden en een stille dood sterven.

Lees hier het volledige artikel.