Drie doden bij verkeersongeval in Brasschaat

In Brasschaat zijn drie mensen om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Een auto haalde een andere auto in, maar botste frontaal op een tegenligger.

Het ongeluk gebeurde rond 2 uur vannacht op de Essensesteenweg. Een wagen probeerde een andere wagen in te halen, maar botste daarbij frontaal op een tegenligger.

De twee Poolse inzittenden van de aanrijdende wagen waren op slag dood. Ook de 30-jarige bestuurder van de auto die uit de andere richting kwam, een Belg, kwam bij de klap om het leven. De twee inzittenden van de auto die werd ingehaald, raakten lichtgewond. Zij werden naar het ziekenhuis gebracht.

De Essensesteenweg was een tijdje afgesloten voor het verkeer. Er is een verkeersdeskundige aangesteld om de omstandigheden van het ongeluk te onderzoeken. De dienst Slachtofferhulp vangt de nabestaanden op.

Op een andere plaats in Brasschaat is een autobestuurder op een boom gebotst. Hij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.