Inhoud van koelkastje van "De madammen" onthuld

Studio Brussel-presentator Sam De Bruyn heeft vanmiddag via Twitter onthuld wat er in het verzegelde koelkastje zat dat Tomas De Soete begin deze week van de Radio 2-collega's "De madammen" gekregen had in Leuven. Het was "heerlijk superdonker brood en kaas".

Ilse Van Hoecke van "De madammen" was maandagmiddag in het Glazen Huis de voorlopige opbrengst van "De pot op met de madammen!" gaan afgeven. Ze had toen een cadeautje bij "waar de Music For Life-presentatoren zeer blij mee zouden zijn wanneer ze uit het Huis bevrijd zouden worden".

Gisteren postte Tomas De Soete op Twitter nog een foto om te bewijzen dat de box nog altijd niet geopend was (foto boven). En vanmiddag heeft Sam onthuld wat erin zat.

Siska Schoeters noemde de oesters die ze gisteravond voorgeschoteld kreeg "na de 200 gram preparé na mijn bevalling, het lekkerste dat ik ooit gegeten heb". En Sam De Bruyn verorberde vannacht nog een pizza, wat hem vanmiddag de volgende opmerking ontlokte: "Vandaag ben ik de koning van de reflux. Aw. stomme pizza van gisteren :-)". De Studio Brussel-presentatoren zijn dus duidelijk nog aan het bekomen van een week op sapjes leven.

lees ook