Pukkelpoppers weten wie ze in 2012 willen zien

De Pukkelpoppers weten we ze in 2012 op het festival in Kiewit willen zien. In amper 4 dagen tijd heeft de organisatie al van 20.000 mensen een lijstje ontvangen met daarop hun favoriete acts.

Elk jaar mogen de festivalgangers laten weten wie ze het jaar nadien graag op een van de podia van het festival zouden willen zien. Tot eind dit jaar kunnen de voorkeuren voor volgend jaar nog doorgegeven worden.

Dit jaar werd Pukkelpop getroffen door een zware storm. Ter nagedachtenis van de slachtoffers kan wie dat wil tijdens de kerstvakantie een kerstbal met een boodschap in de kerstboom aan de kerk van Kiewit hangen. "We hopen allemaal uit de grond van ons hart dat het een klein beetje troost kan brengen", laat burgemeester Hilde Claes weten.

Pukkelpop 2012 vindt plaats op donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus.

lees ook