Lady Gaga geeft fans een song als kerstcadeau

Lady Gaga heeft haar fans een nieuw liedje gegeven als kerstcadeau. De Amerikaanse zangeres heeft via haar Twitteraccount een link gelegd naar het nog niet uitgegeven nummer "Stuck on fuckin' you".

"Merry X-mas little Monsters!", was de boodschap die Lady Gaga eraan toevoegde. Eerder had de zangeres ook al laten weten dat ze uitkeek naar Kerstmis. 

Lady Gaga schreef het nummer in Minnesota op de tourbus tijdens haar "Monster ball"-tournee. "We hebben het nummer in één keer opgenomen. Fernando speelt gitaar, Paul bedient de drummachine. Ik heb het nummer geschreven en gezongen, de laatste minuut heb ik geïmproviseerd."

Vorige maand bracht Lady Gaga "Born this way: The remix" uit, een album met daarop remixes door Foster The People, The Weeknd en The Horrors. Op oudjaar treedt ze in New York op in de show "Dick Clark's New Year's rockin' eve".