"Ron Paul weet tenminste wat vrouwen willen"

De Republikeinse presidentskandidaat Ron Paul mag dan intussen 75 jaar zijn, bij de dames van plezier ligt hij in de bovenste schuif. Dat mocht hij onlangs ondervinden toen de in de VS beruchte "Moonlite Bunny Ranch" (Nevada) zich, na zijn eervolle derde plaats in de voorverkiezingen in Iowa, voor honderd procent achter hem schaarde. Want, volgens de jonge dames, wéét Paul hoe aan de noden van de vrouwen te voldoen.

"Wanneer een klant in de Bunny Ranch binnenstapt en zegt “Ik betaal voor seks ten voordele van Paul", dan worden ze extra in de watten gelegd”, aldus eigenaar Dennis Hof op het plaatselijke tv-station KRNV. Ook worden klanten aangemaand om bij het verlaten van het bordeel geld in een spaarpot te duwen, om de campagne van Paul mee te sponsoren.

Voor medewerkster Ara Rose is het evident om de bejaarde Paul te steunen: "Paul weet wat vrouwen willen en hoe hij ze moet verwennen. En wanneer het erop neer komt om een man aan te duiden die president zal worden, dan wil je een man die weet hoe hij met vrouwen moet omgaan." Wellicht wordt er verondersteld dat hij als gynaecoloog van opleiding de juiste “touch” in de vingers heeft.

"Politiek bepaalt de toestand van de seksindustrie"

President Obama daarentegen viel bij de vrouwen van het bordeel in ongenade, nadat hij een wet goedkeurde die het slachten en eten van paardenvlees versoepelde. Nevada is gekend omwille van zijn wilde paarden. Cami Parker: "We houden van dieren. Zelfs mijn hond Gucci is een supporter van Paul, omdat hij het gevoel heeft dat, nu Obama ons toelaat om paardenvlees te eten, hij misschien de volgende is die opgegeten wordt."

De steun voor Paul (foto links) heeft ook te maken met het feit dat hij prostitutie wil legaliseren. Jayla Conrad: "Politiek bepaalt ieder aspect van ons leven en zeker de toestand van de seksindustrie." Paul is ook een voorstander van een grote zelfstandigheid van de VS-deelstaten, iets wat eigenaar van de ranch Dennis Hof alleen maar toejuicht: "Hoe kan een gemeenschap beter bestuurd worden dan door de lokale gemeenschap zelf?"

Volgens Hof zal onder meer het succes van hun website, die gretig bezocht wordt, een wezenlijk verschil maken voor Pauls definitieve aanduiding als Republikeins presidentskandidaat. Volgens Hof heeft de site meer dan 120 miljoen hits per maand. De "Moonlite Bunny Ranch" kreeg nationale en internationale bekendheid door de HBO-reeks "Cathouse".

lees ook