Zangeres van Lady Antebellum in huwelijksbootje

De frontvrouw van de Amerikaanse countryband Lady Antebellum, Hillary Scott, is getrouwd met Chris Tyrrell. Tyrrell is sinds 2010 de drummer van de groep Lady Antebellum.

"We zijn getrouwd en we wilden dat jullie het eerst van ons zouden horen", meldt het koppel in een videoboodschap op de website van Lady Antebellum. De 25-jarige Hillary Scott droeg een jurk van Vera Wang zonder schouderbandjes tijdens de intieme trouwceremonie.

Het koppel is getrouwd in het bijzijn van familie en enkele goede vrienden in New York. Hillary Scott leerde haar echtgenoot kennen in 2010 tijdens een tournee. Chris Tyrrell was toen drummer bij de countryband Love and Theft. Na hun ontmoeting begon Tyrrell te drummen in de begeleidingsband van Lady Antebellum.

Lady Antebellum brak in 2008 door in de VS en won sindsdien verschillende belangrijke prijzen, onder meer de Grammy Awards voor beste countryalbum en beste countrysong in 2010. In ons land is de groep vooral bekend van de single "Need you now" (2010).