3 Suisses pikt handig in op blunder La Redoute

Het Franse postorderbedrijf 3 Suisses heeft een campagnefoto gepubliceerd waarin de blunder van concurrent la Redoute - de naakte man in de catalogus - handig wordt gebruikt als reclame voor de eigen badmode.

De foto (bovenaan) deed afgelopen weekend de ronde op het internet. Op de foto is de naakte man te zien die La Redoute per vergissing in zijn catalogus had gepubliceerd, maar dan met een zwembroek aan. "Blijkbaar weet nog niet iedereen dat wij al zwembroeken hebben vanaf 9,99 euro", staat er als slogan bij.

La Redoute publiceerde vorige week per ongeluk een foto (foto in tekst) van een naakte man die uit het water kwam, met op de voorgrond enkele kinderen in short en T-shirt, waarvoor de foto eigenlijk bedoeld was. La Redoute verontschuldigde zich voor de foto en haalde hem van de website, maar toen was hij op internet al veelvuldig gedeeld.

lees ook