Dochtertje Beyoncé en Jay-Z huilt mee

Blue Ivy Carter, het dochtertje van rapper Jay-Z en zangeres Beyoncé, heeft al meteen "meegezongen" in een nieuw nummer van haar vader. Het koppel heeft daarmee meteen ook officieel bevestigd dat ze de ouders zijn geworden van een meisje.

De geruchten over de bevalling van Beyoncé deden al een paar dagen de ronde. Nu maakte Beyoncé het nieuws op haar eigen website officieel. "We zijn erg blij dat we haar geboorte, op 7 januari, kunnen aankondigen. Ze is op een natuurlijke manier ter wereld gekomen en voor ons was het de beste gebeurtenis uit ons leven. We zijn in de zevende hemel."

Ook Jay-Z is trots op zijn pasgeboren dochter en maakt daar geen geheim van. In "Glory featuring B.I.C." zingt hij de lof van zijn pasgeboren spruit. "My greatest creation was you" én "you're my child with the child of Destiny's child, that's a hell of a recipe", klinkt het. Hij bedankt ook zijn vrouw omdat die hem van het foute pad heeft geholpen.

Blue Ivy Carter is helemaal op het einde van het nummer te horen. De muziek verdwijnt en alleen het gehuil van de baby is hoorbaar. Het nummer werd geproducet door Pharrell.