Demasure opnieuw woordvoerder van VT4 en Vijftv

Kristof Demasure (39) wordt vanaf 24 januari opnieuw woordvoerder van SBS Belgium. In 2011 werd hij algemeen hoofdredacteur nieuws en sport, maar daarvoor was hij ook al woordvoerder voor VT4 en Vijftv.

"De ambitieuze plannen van SBS Belgium zijn al dit voorjaar gestart met de sterke voorjaarsschema's van VT4 en VIJFtv", zegt Demasure.  "Net daarom ga ik nu graag in op de vraag van Liesbet (Vrieleman, programmadirecteur SBS Belgium, red.) om samen met het vertrouwde, dynamische persteam vanaf 24 januari de nieuwe Vlaamse Vijftv-programma's en een nog groter aantal nieuwe VT4-programma's te communiceren. Intussen bouw ik maar al te graag mee aan het nieuwe VT4 dat in de steigers staat."

VT4 en Vijftv zijn in het voorjaar van 2011 overgekocht door De Vijver, de holding boven het productiehuis Woestijnvis. Normaal gezien worden in september van dit jaar de nieuwe VT4 en Vijftv gelanceerd.

Demasure begon zijn carrière in 1996 bij het persagentschap Belga. In 1999 stapte hij over naar De Morgen. In 2005 ging hij bij SBS Belgium aan de slag als woordvoerder. In 2011 werd hij er algemeen hoofdredacteur nieuws en sport en werkte hij mee aan "Vlaanderen vandaag", het actualiteitsmagazine van VT4 dat eind vorig jaar werd stopgezet.