Lenny Kravitz en Sting op TW Classic

Lenny Kravitz (47) en Sting (60) treden op zaterdag 23 juni op tijdens TW Classic in het festivalpark van Werchter. Het wordt de 11e editie van het festival.

Kravitz (grote foto) componeerde de nummers voor zijn jongste album "Black and white America" in een klein dorpje op de Bahama's. Hij is bekend van hits als "Let love rule", "Are you gonna go my way", "Fly away" en "American woman" en zal TW Classic afsluiten.

Sting (foto in tekst) heeft voor zijn "Back to bass tour" zijn solohits en een aantal nummers van The Police uitgepuurd in het kader van de 25e verjaardag van zijn solocarrière. Begin maart speelt hij twee keer in een uitverkocht Koninklijk Circus in Brussel. Op TW Classic zal hij zijn grote hits brengen.

TW Classic grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: één dag, één podium en een selecte groep bands. De ticketverkoop start op vrijdag 20 januari.