Dochtertje Jay-Z schrijft hitlijstgeschiedenis

Blue Ivy Carter, het dochtertje van Jay-Z en Beyoncé, is de jongste persoon ooit in de Amerikaanse Billboard-hitlijsten. Vader Jay-Z heeft in het nummer "Glory" enkele geluidjes van zijn dochter verwerkt. Die is daardoor officieel mede-uitvoerder.

Rapper Jay-Z bracht "Glory" uit op 9 januari, 2 dagen na de geboorte van Blue Ivy Carter. Het nummer is een ode aan zijn dochtertje en vrouw. Ook gaat het over de eerdere miskraam die Beyoncé had. "Glory" opent met  Blue Ivy Carters hartslag en bevat een sample van haar gehuil.

Het liedje is op nummer 74 binnengekomen in de r&b en hiphop-hitlijst. Blue Ivy Carter verslaat daarmee Stevie Wonders dochter Aisha. Haar vader schreef in 1976 de hit "Isn't she lovely". Net als Jay-Z verwerkte Wonder geluidjes van zijn pasgeboren dochter in het nummer. Maar "Isn't she lovely" kwam pas 2 jaar na de geboorte van het kind in de hitlijsten.