Onderbroken "Terzake" herneemt zondagavond

De speciale uitzending van "Terzake" over de eurocrisis wordt zondagavond om 20.50 heruitgezonden op Canvas. De uitzending vanavond stopte abrupt net voor het einde door een technisch probleem.

De extra "Terzake" ging live vanuit het Brusselse Beursgebouw. Het signaal werd plots onderbroken door een nog onbekende oorzaak. "De eindredacteur had snel door dat er niet meteen een snelle oplossing voorhanden was en besliste geen pancarte "even geduld" te plaatsen en meteen over te schakelen naar de normale programmering", verduidelijkt Björn Verdoodt van de VRT-persdienst.

De VRT excuseert zich bij de kijkers en bij Herman Van Rompuy, die aan het woord was toen het signaal wegviel. De uitzending van "Terzake" werd opgenomen en wordt zondagavond om 20.50 uur integraal heruitgezonden. U kunt de integrale uitzending nu ook al herbekijken in onze Videozone.