Sinéad O'Connor gaat dan toch scheiden

Sinéad O'Connor en haar partner Barry Herridge gaan scheiden. Het woelige vierde huwelijk van de "Nothing compares U 2"-zangeres heeft iets meer dan een maand geduurd.

O'Connor kondigde aan op haar website dat het definitief voorbij is tussen haar en Herridge, die ze leerde kennen via Twitter. De 45-jarige zangeres geeft de Ierse media de schuld voor de breuk. "Het samenzijn met mij werd iets slechts in zijn leven. Ik hoop dat de media de arme man met rust laten zodat hij voortkan met zijn leven", schrijft ze.

Het koppel trouwde op 8 december. Zestien dagen later maakten ze bekend dat ze uit elkaar waren. Uiteindelijk besloten ze het nog eens te proberen, maar nu is het dan toch voorbij.

Haar recente psychologische problemen wijt O'Connor aan de stress door de problemen in haar huwelijk. Op Twitter liet ze meermaals weten dat het psychisch niet goed met haar ging. Het is de vierde scheiding voor de zangeres van "Nothing compares U 2".  Ze heeft vier kinderen bij vier verschillende mannen.