Dronken man rijdt met tractor tegen huis

In Arendonk is een man in het midden van de nacht met zijn tractor tegen een huis gereden. De bestuurder was dronken. Hij raakte lichtgewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.

De man reed om een nog onduidelijke reden in het midden van de nacht met zijn tractor rond. Vermoedelijk besliste hij in een dronken bui de weg op te gaan. De man reed bovendien enkel in een T-shirt rond, bij temperaturen rond het vriespunt.

De rit eindigde in mineur, want op een bepaald moment viel de bestuurder uit zijn tractor, waarop die zonder bestuurder voortreed. Eerst over de voet van de gevallen man, later botste de tractor tegen een stenen omheining van een huis. De tractor kwam ten slotte tegen de gevel van het huis tot stilstand.

De bewoner van de getroffen woning werd wakker van de knal en kon de schade aan zijn huis nog enigszins beperken. De bestuurder van de tractor raakte lichtgewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. De tractor werd weggetakeld.