Seal en Heidi Klum kondigen scheiding aan

Seal en Heidi Klum hebben aangekondigd dat ze gaan scheiden. Na 7 jaar zetten de Britse zanger (48) en het Duitse model (38) een punt achter hun huwelijk. Er waren al een tijdje geruchten over een nakende scheiding.

"We hebben een zeer liefdevol en gelukkig huwelijk van 7 jaar achter de rug, maar hebben nu beslist om uit elkaar te gaan", klinkt het in een gemeenschappelijke mededeling. "We hebben het diepste respect voor elkaar en houden nog veel van elkaar, maar we zijn uit elkaar gegroeid. We gaan als vrienden uit elkaar. Het welzijn van onze kinderen blijft onze topprioriteit, vooral ook tijdens deze overgangsperiode. We danken onze familie, vrienden en fans voor hun steun. We hopen dat jullie, vooral voor onze kinderen, onze privacy zullen respecteren."

Seal en Heidi Klum trouwden in 2005. Ze hebben samen 3 kinderen: Henry (6), Johan (5) en Lou (2). Klum heeft ook nog een dochter Leni (7) uit een kortstondige relatie met de Italiaanse Formule 1-baas Flavio Briatore. Seal heeft het meisje geadopteerd.

Voor de buitenwereld leek hun huwelijk perfect. Ze vernieuwden hun huwelijksbeloften elk jaar en spraken in interviews erg lovend over elkaar.

De aankondiging van de scheiding valt samen met de release van het nieuwe album van Seal "Soul 2" waarop nummers staan als "Let's stay together" en "Love don't live here anymore". Seal is vooral bekend van hits als "Kiss from a rose" en "Crazy". Heidi Klum staat in de top 15 van best betaalde modellen ter wereld en presenteert de tv-programma's "Germany's next topmodel" en "Project runway".

Meest gelezen