Wachten op resultaten autopsie Houston

Volgens de lijkschouwer die het lichaam van Whitney Houston heeft onderzocht, is er geen sprake van kwaad opzet bij haar overlijden. Er werden geen sporen van geweld gevonden op haar lichaam.

De autopsie vond zondagavond plaats, maar de officiële doodsoorzaak zal pas over enkele weken worden vrijgegeven als alle resultaten van het toxicologische onderzoek bekend zijn. Het onderzoek zou over enkele weken afgerond moeten zijn.

De celebritywebsite TMZ maakt wel al gewag van meer details. Volgens de site is Whitney Houston niet verdronken in haar bad, maar werd een combinatie van alcohol en medicijnen zoals angstremmers haar fataal. TMZ baseert zich op getuigenissen van familieleden van de zangeres, die wel al werden ingelicht door de lijkschouwer.

Het lichaam van Whitney Houston is maandagochtend vrijgegeven. De familie laat het overvliegen naar Newark, New Jersey, waar de zangeres opgroeide. De begrafenisplechtigheid zal wellicht komend weekend plaatsvinden. Volgens kennissen van de familie zou er op donderdag een wake georganiseerd worden in een sportstadion met 18.000 plaatsen, maar ook dat bericht is nog niet bevestigd door de familie.

Meest gelezen