Toots viert 90e verjaardag met concertreeks

Toots Thielemans wordt dit jaar 90 en viert dat met acht verjaardagsconcerten op verschillende locaties in België. Dat is aangekondigd door Toots90, een samenwerking tussen productiehuis The Academy en het management van de veteraan uit de jazz.

Tijdens de acht verjaardagsconcerten zal Toots Thielemans met zijn kwartet zijn favoriete nummers aller tijden spelen. De concerten zullen bovendien "in een uniek en verrassend jasje gestoken worden". De ticketverkoop start vandaag om 10 uur. De concertreeks begint vlak na Toots' verjaardag op 29 april. Dit zijn de data:

  • Antwerpen, Roma, 30 april en 1 mei
  • Gent, De Bijloke, 6 mei
  • Brussel, Paleis voor Schone Kunsten, 9 mei
  • Hasselt, Cultuurcentrum, 10 mei
  • Brugge, Concertgebouw, 11 mei
  • Luik, Opéra de Wallonie, 17 mei
  • Dinant, Collegiate Cathedrale de Notre Dame, 18 mei

Klik voor meer info op www.toots90.be