Extrema Outdoor opnieuw in Houthalen-Helchteren

Het dancefestival Extrema Outdoor Belgium vindt dit jaar opnieuw plaats op recreatiedomein Kelchterhoef in Houthalen-Helchteren. Nieuw dit jaar is dat de festivalgangers kunnen overnachten op een campingterrein vlak naast het domein.

Extrema Outdoor Belgium won vorige maand nog de award voor Best New European Festival tijdens Eurosonic in Groningen. Het festival, dat zijn oorsprong kent in Nederland, keert dit jaar terug naar Houthalen-Helchteren. Dat maakte organisatie Extrema vandaag bekend.

Het dancefestival krijgt wel een iets andere opzet dan de editie van vorig jaar. De festivalgangers kunnen dit jaar overnachten op een campingterrein naast het recreatiedomein en er komt een preparty op het strand.

De tweede editie van Extrema Outdoor vindt plaats op zaterdag 11 augustus. De dag ervoor kunnen de festivalgangers al terecht op de camping. Dan is er ook de preparty. Er worden zo'n 15.000 bezoekers verwacht.