Wegen en Verkeer dient een klacht in tegen Studio 100

Het Agentschap Wegen en Verkeer dient een klacht in tegen Studio 100 wegens een spandoek boven een aantal snelwegen. Het productiehuis maakte daarmee de afgelopen dagen reclame voor een musical. Op de E313 in Ranst gebeurde daardoor een ongeval.

De spandoeken met de slogan "Marianne, ik hou van jou" maken deel uit van een promotiecampagne voor de nieuwe muscial "Robin Hood" van Studio 100. Op de E313 in Ranst gebeurde daardoor gisteren een ongeval, waarbij vier auto's betrokken waren. Het ongeval bleef wel beperkt tot blikschade.

Het Agentschap Wegen en Verkeer liet intussen al de spandoeken weghalen. Alle vormen van reclame boven snelwegen zijn immers bij wet verboden. Het agentschap zal dan ook juridische stappen ondernemen tegen Studio 100.