Witte Huis heet Sarkozy welkom op Twitter

Het Witte Huis heeft de Franse president Nicolas Sarkozy verwelkomd op Twitter. Sarkozy heeft gisteren, op de dag van zijn officiële kandidatuur voor het presidentschap, ook een Twitteraccount aangemaakt.
Een onderonsje tussen de groten der aarde op Twitter.

"Welcome to Twitter @NicolasSarkozy", twittert het officiële account van de Amerikaanse president Barack Obama @.whitehouse. Ook de groten der aarde vinden elkaar dus terug op Twitter. Bij de tweet is een foto gevoegd van een ontmoeting tussen Sarkozy en Obama in het "oval office" in het Witte Huis.

Sarkozy, die gisteren aankondigde kandidaat te zijn om zichzelf op te volgen als president van Frankrijk, opende meteen ook een Twitteraccount. Die had na nog geen dag al meer dan 66.000 volgers. Toch nog een lange weg te gaan om het Witte Huis de loef af te steken: dat account heeft maar liefst 2.689.393 volgers.

lees ook