Black Sabbath toch niet op Graspop

Black Sabbath komt dan toch niet naar Graspop Metal Meeting. Dat maakten de leden van de metalgroep zelf bekend op hun website. Zanger Ozzy Osbourne zou wel naar Dessel afzakken met zijn project "Ozzy and friends".

Op de website van de groep staat te lezen dat zowat alle Europese optredens van Black Sabbath werden geschrapt. Enkel het Britse Download-festival blijft voorlopig op het programma staan.

De metalgroep Black Sabbath zou normaal gezien op vrijdag 22 juni op het podium staan tijdens Graspop Metal Meeting. Dit jaar raakte echter al bekend dat gitarist Tony Iommi aan keelkanker leidt en dat drummer Bill Ward een reünie niet meer zag zitten.

Op Graspop zal Black Sabbath vervangen worden door "Ozzy and friends", het project van zanger Ozzy Osbourne.