2 jongeren sterven op pechstrook E403 in Ardooie

Bij een ongeval op de E403 in Ardooie zijn gisteravond twee jongeren om het leven gekomen. De twee werden door een andere wagen aangereden terwijl ze na een ongeval op de pechstrook stonden. Twee inzittenden van de andere wagen raakten daarbij gewond.

De slachtoffers reden met hun wagen in de richting van Brugge toen ze tijdens een felle regenbui aan het schuiven gingen en op de middenberm belandden. De twee verlieten de auto en zochten hun toevlucht op de pechstrook.

Daar werden ze echter aangereden door een tweede auto. Die had de wagen van de jongeren proberen te ontwijken maar ging daardoor zelf aan het slippen. De bestuurder kon de twee jongeren niet meer ontwijken en belandde ten slotte tegen een verlichtingspaal.

De twee slachtoffers zijn afkomstig uit Lendelede. In de andere auto raakten twee vrouwelijke inzittenden gewond, zij zijn naar het ziekenhuis gebracht.