"Nog week onzekerheid over prins Friso"

Het kan nog een week duren vooraleer er duidelijkheid komt over de gezondheidstoestand van prins Friso. Dat zegt de Rijksvoorlichtingsdienst. Vanochtend kwamen koningin Beatrix en prinses Mabel opnieuw op bezoek.

De Nederlandse koningin en prinses Mabel, net als gisteren verscholen achter een zonnebril, gingen vanochtend langs bij Friso. Die ligt er nog steeds op de afdeling intensive care nadat hij vrijdag was terechtgekomen in een lawine.

De dokters van het ziekenhuis hebben de koninklijke familie wel gevraagd om het bezoek zoveel mogelijk te beperken. De mededeling van de Rijksvoorlichtingsdienst vanmiddag bracht niet veel duidelijkheid. Het zou nog een week kunnen duren vooraleer er meer geweten is over de toestand van de prins.

Op dit ogenblik is de gezondheidstoestand stabiel, maar de prins is  nog steeds niet buiten levensgevaar.

De broers van Friso, Constantijn en Willem-Alexander, zijn vandaag gaan skiën samen met de 2 dochtertjes van Friso.