Dochters geluk beroert vader tot tranen toe

Misschien begrijpt u de commotie rond de boysband One Direction niet, maar voor vele tienermeisjes zijn deze vijf "hotties" een ware obsessie geworden. Ook voor de Australische tiener Catie-Rose Lee. En wat rest er dan een papa te doen? Maken dat haar droom, een ontmoeting met de band, werkelijkheid wordt. Toen het midden vorige week dan uiteindelijk lukte, bleek vader Anthony het niet droog te houden bij het zien van zoveel geluk, terwijl de camera’s van een lokaal tv-station draaiden. Intussen kreeg hij de titel "Australia’s Best Dad" opgekleefd.

Catie-Rose in de Australische tv-show "Today": "We hadden onze wagen in de nabijheid van het hotel waar de band logeerde, geparkeerd. Toen de jongens vertrokken naar een fotoshoot, zijn we hen gevolgd. De meeste anderen waren er te voet, zodat zij niet konden volgen. Dan hebben we daar drie uren gewacht. Toen ze buitenkwamen, heb ik hen kunnen ontmoeten."

Anthony: "Al gedurende twee jaren help ik mijn dochter om haar doel te bereiken. Het was een lange rit, en een harde rit. We hebben alles geprobeerd. Aan elke wedstrijd mogelijk deelgenomen. Steeds aan haar zijde. Deze ontmoeting was dan de kers op de taart. Want nooit zijn we erin geslaagd om tickets voor hun concerten te bemachtigen. Nee, dit was dus de beste beloning: een knuffel van Harry. Ook kreeg ze van alle jongens een handtekening. Het was magie. "

"Elk van onze kinderen heeft zo zijn eigen ding waardoor ze geboeid zijn. En we proberen hen elk zoveel mogelijk bij hun dromen te helpen."

"Het was een erg emotionele rit. Maar Catie-Rose heeft dat altijd goed opgevangen, zelfs de teleurstellingen. Ik ben trots op haar", voegde moeder Colleen er nog aan toe.

Toen de "Today"-presentator aankondigde dat zij bij een volgende concerttournee van One Direction in Australië voor tickets zouden zorgen, werd het de dochter opnieuw te veel en rolden er weer tranen van geluk. Vader Anthony ("Ik ga dit keer niet huilen. Nee, het gaat echt niet gebeuren.") hield het dit keer droog.

Maar zoals een presentator van radiozender K104.7 het formuleerde: "Ik hoop dat mijn dochter mij op een bepaald moment ook zo’n coole vader vindt." One Direction haalde onder meer een wereldhit met "What makes you beautiful".

U kunt de tranen van vader Anthony hier bekijken.

lees ook