Jimmy van Get Ready trouwt met Davy

De zanger Jimmy Samijn is in Erpe-Mere getrouwd met zijn verloofde Davy Van Impe. De 37-jarige zanger kondigde zijn huwelijk eind vorig jaar aan in het weekblad Dag Allemaal.

Volgens Het Laatste Nieuws woonden ongeveer 200 familieleden, vrienden en fans van Get Ready zaterdag het huwelijk van Jimmy Samijn (foto - tweede van links) en zijn verloofde bij. Samijn en de twee jaar jongere Van Impe vormen al meer dan 13 jaar een koppel.

Get Ready scoorde in het tweede deel van de jaren 90 hits met nummers als "Diep (zo diep)", "Laat", "Vuur" en "Marjolijn". Vorig jaar bracht de groep in een nieuwe bezetting de single "Iemand zoals jij" uit. Jimmy Samijn en Koen Bruggemans zijn de twee originele bandleden die nog steeds deel uitmaken van Get Ready. Ze staan nu op het podium met Kenny Philippaars en Tom De Blaes.