Neil Diamond geeft jawoord aan Katie McNeil

De Amerikaanse zanger Neil Diamond is zaterdag voor de derde keer getrouwd. De 71-jarige Diamond gaf zijn jawoord aan zijn 29 jaar jongere manager Katie McNeil in Los Angeles.

Neil Diamond trouwde twee keer eerder, in 1963 met zijn jeugdliefde Jaye Posner en in 1969 met productieassistente Marcia Murphey. Uit zijn eerste huwelijk heeft hij twee dochters en met zijn tweede vrouw had hij twee zoons.

In september 2011 kondigde hij zijn verloving met Katie McNeil aan op de microblogsite Twitter. Voor McNeil is het het eerste huwelijk. De trouwpartij vond zaterdag plaats in intieme kring met enkel familie en goede vrienden.

Neil Diamond is bekend van nummers als "Cracklin Rosie" en "Song sung blue". Hij verkocht meer dan 100 miljoen albums sinds zijn debuut in 1966.